JOBBA HOS OSS

Bli en del av fofill

JOBBERBJUDANDE

För närvarande har vi inga tillgängliga tjänster att erbjuda. Vi vill informera att om vi skulle erbjuda någon tjänst i framtiden kommer den annonseras här. Vi uppskattar ert intresse för att arbeta hos oss och skulle ni vilja skicka ert CV för framtida möjligheter så kan du skicka det till vår e-postadress info@fofill.se.

JAG ÄR EN INFLUENSER OCH VILL SAMARBETA MED FOFILL

Wow vad roligt att du har hittat hit! Våra influensers och ambassadörer är grundstenen i vårt bolag. Det är ni med er kreativitet och passion som hjälper oss på FoFill är förmedla vår vision och budskap till allmänheten. 
Vill du influera världen och inspirera fler människor att uppnå sina mål med träning och hälsa samt delar våra positiva, varma, hälsosamma och inkluderande värderingar hade vi älskat att höra mer av dig :) 
Vi älskar ambitiösa, kreativa och hårt arbetande ambassadörer som brinner för att influera och inspirera människor! Känner du att DU är den vi söker? Vad väntar du på och ansök om att bli en del av Team FoFill redan idag! Det ända du behöver göra är att maila en presentation av dig själv till samarbete@fofill.se, desto mer konkret information du har i din första introduktion desto högre blir dina chanser att göra något riktigt häftigt tillsammans med oss. 
/ Team FoFill