Fri frakt över 599kr

Så många har insett fördelarna med en hälsosam pizza. Äntligen kan man njuta av pizza varje dag och ändå uppnå fantastiska resultat med sin aktivitet. Våra pizzor är det perfekta valet när tiden är knapp eller som en snabb lunch på jobbet eller i skolan. Det går självklart att värma vår pizza i mikrovågsugnen - på bara 2 minuter har du en mättande, näringsrik och läcker pizza redo.

Men för att lyfta din pizza till nästa nivå rekommenderar vi på FoFill att du tillreder den i ugnen. Sätt ugnen på 225 grader, ta ut pizzan ur förpackningen och baka den i ugnen i 9-10 minuter. Detta ger en extra krispighet åt pizzan och framförallt extra stadga och fluffighet åt pizzabottnen. Vår botten är nämligen baserad på ett eget recept för ett proteinbröd, vilket gör degen lite "tyngre". Vid tillagning i ugnen får degen utrymme att expandera och vi lovar att det blir pricken över i:et.

Ett tips från oss på FoFill!🍕💛

Latest Stories

Den här sektionen innehåller för närvarande ingen information. Lägg till information i den här sektionen via sidofältet.