Fri frakt över 599kr

Retur- och återbetalningspolicy

Garanti och reklamation

1.1 Vissa av FoFill AB:s varor kan omfattas av garanti. Information om eventuell garantitid och särskilda garantivillkor för respektive vara finns på produktsidan. Garantin för varor täcker endast ursprungliga fabrikationsfel, och därmed inte fel som uppstår vid eller efter en egen förändring av varans funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av varan. Kundens orderbekräftelse gäller som garantibevis.

1.2 Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara ska kontakta FoFill AB så snart som möjligt efter att felet upptäckts, via de kontaktuppgifter som anges på Webbplatsen. Reklamationer som görs inom två månader från det att kunden upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Kunden har 3 års reklamationsrätt på varor inköpta på Webbplatsen. Vid reklamations- eller garantiärende förbehåller sig FoFill AB att det kan ta lite tid då leverantören av produkten är den som beslutar om godkännande av ärendet.

1.3 FoFill AB står för returfrakten för godkända reklamationer.

1.4 När reklamerad vara returnerats och reklamationen godkänts kommer FoFill AB att kompensera kunden i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. FoFill AB strävar efter att detta ska ske inom 30 dagar från det att FoFill AB mottagit reklamationen, men det kan ta längre tid beroende på varans art. FoFill AB förbehåller sig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer FoFill AB riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden eller motsvarande nämnder i andra europeiska länder. Mer information finns på www.konsumentverket.se.

Leverans

1.1 FoFill AB kommer att ordna med leverans av produkterna antingen till utlämningsställe eller hem till dig.

1.2 Alla datum som anges för leverans av beställda produkter är endast ungefärliga. Om leveranstiden mot förmodan överstiger 30 dagar har du rätt att annullera din beställning. I detta fall återbetalas inköpspriset plus eventuella kostnader för sändning och hantering (i det fall du har betalat innan leverans sker).

1.3 Kostnaden för varje leveransmetod anges tydligt under utcheckningsprocessen. Du kommer att debiteras för alla frakt- och hanteringsavgifter som anges under utcheckningsprocessen.

1.4 Du är ensam ansvarig för att ge oss en korrekt och tillgänglig leveransadress under processen för beställningsutcheckning. Om adressinformationen inte är korrekt är du skyldig att ersätta kostnaderna för misslyckad leverans. Om du vill ha en ny sändning av produkterna kommer de nya fraktkostnaderna att debiteras igen och är samma som de ursprungliga fraktkostnaderna.

1.5 Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc.). Därför tar vi ut en avgift om max 200 kr beroende på vikt om ett paket ej hämtas ut. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning i dessa villkor.

Ångerrätt

2.1 Vid köp av varor på Webbplatsen gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela FoFill AB detta inom 14 dagar från det att kunden eller kundens ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen). Notera att om produktens kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner, kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

2.2 Ångerrätten gäller inte för följande typer av varor: varor med bruten försegling (exempelvis kosttillskott, kosmetiska produkter, elektronik, vågar och liknande produkter); varor som snabbt kan försämras eller bli för gammal (exempelvis kosttillskott, hälsokost och andra livsmedel med kort hållbarhet).

Byten

3.1 FoFill AB erbjuder inga byten på livsmedel.

Integritetspolicy

1.1 Vår åtagande till din integritet

På FoFill AB värdesätter vi din personliga integritet högt och strävar efter att upprätthålla en hög standard av dataskydd. I denna policy beskriver vi hur vi hanterar dina personuppgifter, dina rättigheter kring dessa och hur du kan utöva dem. Vid frågor om vår dataskyddspraxis, tveka inte att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ned i detta dokument.

1.2 Definitioner och behandlingsomgång

Personuppgifter inkluderar all information som direkt eller indirekt kan kopplas till en individ, såsom namn, personnummer, bilder och e-postadresser. Behandling av personuppgifter omfattar alla åtgärder vi eller våra IT-system utför med dessa uppgifter, från insamling till lagring och överföring. Detta gäller även manuella register under vissa omständigheter.

1.3 Ansvar för dina personuppgifter

FoFill AB, med organisationsnummer 559159-8197, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vi behandlar dina uppgifter för att fullgöra våra åtaganden enligt avtal och lagar, inklusive men inte begränsat till namn, kontaktuppgifter och bankinformation för löneutbetalningar.

1.4 Samarbeten med personuppgiftsbiträden

För att kunna erbjuda våra tjänster kan vi behöva dela dina uppgifter med våra noggrant utvalda partners, såsom IT-leverantörer. Dessa agerar som personuppgiftsbiträden för oss, och vi säkerställer att de upprätthåller en hög standard av dataskydd.

1.5 Självständigt ansvariga aktörer

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med aktörer som agerar som självständigt personuppgiftsansvariga, exempelvis myndigheter som Skatteverket, vid lagkrav. Deras dataskyddspraxis styr då hur dina uppgifter behandlas.

1.6 Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till, rätta eller i vissa fall få dina personuppgifter raderade. Kontakta oss för att utöva dina rättigheter eller om du har frågor om vår hantering av dina uppgifter.

Kontaktinformation för dataskyddsfrågor:
E-post: info@fofill.se
Telefon: 010-750 07 90

Observera att vår integritetspolicy kan uppdateras. Den senaste versionen finns alltid tillgänglig på vår webbplats.

Användarvillkor

1.1 Allmänt

När du som konsument ("Kunden") placerar en beställning genom www.fofill.se och anslutna sidor, ingår du ett avtal med FoFill AB, organisationsnummer 559159-8197 ("FoFill"). Du hittar våra fullständiga kontaktuppgifter och annan företagsinformation på vår webbplats. Dessa villkor gäller endast för kunder som är konsumenter och gör beställningar via vår webbplats.

1.2 Företagsinformation

FoFill är ett svenskt företag som följer svensk lagstiftning och svenska affärsvillkor.

1.3 Åldersgräns och betalning

För att göra en beställning på vår webbplats måste du vara minst 18 år gammal. I enlighet med svensk lag accepterar vi inte kreditköp (kreditkort, faktura, delbetalning) från personer under 18 år. FoFill förbehåller sig rätten att i vissa fall avböja eller ändra din beställning, exempelvis om du har angett felaktiga personuppgifter eller har betalningsanmärkningar.

1.4 Produkt- och prisinformation

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar samt bild- och skrivfel på vår webbplats, såsom fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar på grund av ändrade inköpspriser, valutaförändringar eller felaktig lagerstatus. Vi har rätt att korrigera dessa fel och uppdatera informationen när som helst. Om en produkt är felprisad i din beställning, förbehåller vi oss rätten att justera detta och ta bort produkten från din beställning. Bilder på webbplatsen är endast avsedda som illustrationer och kan inte garantera varans exakta utseende eller funktioner. FoFill ansvarar inte för information från tredje part och rekommenderar att man alltid följer innehållsförteckningen på den fysiska produkten för korrekt information om allergener och innehåll.

1.5 Immateriella rättigheter

Allt innehåll på denna webbplats ägs av FoFill eller dess licensgivare och är skyddat av immaterialrätt, inklusive varumärkesrätt och upphovsrätt. Detta innebär att varumärken, firmanamn, produktnamn, bilder och grafik, design, layout och information om varor, tjänster och annat innehåll inte får kopieras eller användas utan FoFills skriftliga tillstånd.

Fraktpolicy

1. Leveransvillkor

När du lägger en beställning hos oss, vill vi att du ska känna dig trygg och informerad hela vägen från beställning till leverans. Här följer viktiga punkter om våra leveransvillkor:

1.1 Orderbekräftelse

Så snart vi mottagit din beställning, skickar vi en orderbekräftelse till din e-post. Den innehåller detaljer om din beställning, så spara den för eventuell framtida kommunikation med vår kundtjänst. Dubbelkolla alltid att innehållet i paketet matchar vad som står i orderbekräftelsen.

1.2 Leveranstider

Standardleverans: Du bör få ditt paket inom 1-3 dagar. Under stora kampanjer kan leveransen ta något längre tid.

Restnoterade produkter: Beställningar med restnoterade produkter skickas när allt finns i lager. Vi förbehåller oss rätten att ta bort restnoterade varor från din beställning.

Leveransmeddelande: När ditt paket skickas från vårt lager får du ett leveransmeddelande via e-post.

1.3 Leveransalternativ

Leverans till ombud (PostNord): Skickas till närmsta ombud och kunden får en sms-avisering när paketet är redo att hämtas. Kostnad: Gratis vid köp över 599 kr, annars 89 kr. Var noga med att fylla i korrekt för- och efternamn när du beställer. Vid ofullständiga uppgifter (om namnet inte stämmer överens med dina ID uppgifter) så kan problem med uthämtning uppstå.

Hemleverans (Gordon Deliviery): Kostnad: 89 kr vid köp under 599 kr, 0 kr vid köp över 599 kr.  Tid och datum för leverans väljer du i kassan i checkouten. Viktigt att ange portkod. Har du valt tid och dag men skulle vilja ändra, kontakta Gordon för ombokning HÄR. OBS! Ändring av bokning måste ske ca 3 dagar innan inplanerad leverans. För ändringar som inte sker 3 dagar innan blir kund debiterad dubbel frakt. Se nedan senaste tid för ändring av leverans. DagInbokad LeveransÄndra Bokad Leverans SenastMåndag10:00-22:00Fredagen innan kl 08:00Tisdag10:00-22:00Fredagen innan kl 08:00Onsdag15:00-22:00Måndag innan kl 08:00Torsdag15:00-22:00Tisdag innan kl 08:00Fredag15:00-22:00Tisdag innan kl 08:00Lördag9:00-18:00Torsdag innan kl 08:00Söndag10:00-22:00Torsdag innan kl 11:00


Exempel
: Jag har bokat leverans för måndag kl 10:00-22:00 men vill ändra till annat datum. Jag måste ändra senast fredagen innan klocka 08:00 för att kunna ändra utan extra fraktkostnad. 

Viktigt att notera

Om du har både proteinpizza och proteingröt i kundvagnen och ska checka ut så kommer frakterna slås samman till en fraktkostnad "Leverans". Denna kostnad är både för hemleveransen med pizzan och paketet med gröt som skickas till ditt ombud. När du har båda produkterna i varukorgen så kommer ett datum för hemleverans automatiskt väljas åt dig. Information om vilket datum och tid som valts får du i bekräftelsemailet som skickas till din e-post efter ditt köp. Om datumet och tiden som valts inte passar för dig så kan du ändra det enkelt genom att kontakta Gordon Delivery och be om ett nytt datum/tid. Du kontaktar dom HÄR


Kontaktinformation

Om du har några frågor, feedback eller behöver assistans, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi värdesätter din input och strävar efter att ge dig den bästa möjliga servicen. Nedan finner du våra kontaktuppgifter.

Huvudkontor
FoFill AB
Organisationsnummer: 559159-8197
Adress: Larsfridsvägen 9,
302 50 Halmstad, Sverige
VAT: SE123457945613

Kundtjänst
Telefon: 010-750 07 90
Öppettider: Måndag - Fredag, 12:00 - 16:00
E-post: info@fofill.se
Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar under arbetsdagar.

Teknisk Support
För tekniska frågor eller problem med vår webbplats, vänligen kontakta vår tekniska support.

E-post: info@fofill.se
Ange en detaljerad beskrivning av ditt problem för snabbare service.

Följ Oss
För senaste nyheter och uppdateringar, följ oss på våra sociala medier:

Facebook: FoFill
Instagram: fofill.se
TikTok: fofill.official
Youtube: FoFill

Vi ser fram emot att höra från dig och är här för att hjälpa till med alla dina frågor eller funderingar. Tveka inte att nå ut till oss via någon av ovanstående kanaler.

Rättsligt meddelande

Vänligen läs noggrant igenom detta rättsliga meddelande innan du använder denna webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du villkoren i detta meddelande. Om du inte accepterar dessa villkor, vänligen använd inte webbplatsen.

Äganderätt och Upphovsrätt
Innehållet på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till texter, grafik, bilder, logotyper, ikoner, programvara och annat material, är skyddat av upphovsrätt, varumärkesrätt och andra immateriella rättigheter och tillhör webbplatsens ägare eller har licensierats till ägaren för användning på webbplatsen. Användare har rätt att använda webbplatsens material endast för personligt och icke-kommersiellt bruk, förutsatt att användaren inte modifierar materialet och behåller alla upphovsrättsliga och andra äganderättsliga meddelanden som ingår i det originala materialet.

Ansvarsfriskrivning
Informationen på denna webbplats tillhandahålls "i befintligt skick" utan någon form av garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. Webbplatsens ägare friskriver sig från alla garantier, inklusive men inte begränsat till underförstådda garantier för säljbarhet, lämplighet för ett särskilt syfte och icke-intrång. Webbplatsens ägare garanterar inte att webbplatsen eller dess innehåll är fritt från fel, virus eller andra skadliga komponenter.

Användarvillkor
Användare av denna webbplats åtar sig att inte använda webbplatsen för olagliga eller otillåtna syften. Användare får inte använda webbplatsen på ett sätt som kan skada, inaktivera, överbelasta eller försämra webbplatsen eller störa andra användares användning och njutning av webbplatsen.

Länkar till Tredje Part
Denna webbplats kan innehålla länkar till webbplatser som ägs och drivs av tredje part. Dessa länkar tillhandahålls enbart som en tjänst för användaren, och webbplatsens ägare har ingen kontroll över och ansvarar inte för innehållet på dessa tredjepartssidor.

Ändringar av Rättsligt Meddelande
Webbplatsens ägare förbehåller sig rätten att när som helst ändra detta rättsliga meddelande utan föregående meddelande. Användare är bundna av sådana revisioner och bör därför periodiskt besöka denna sida för att granska det aktuella rättsliga meddelandet.

Jurisdiktion och Tillämplig Lag
Eventuella tvister relaterade till användningen av denna webbplats ska regleras av lagarna i det land där webbplatsens ägare är baserad, utan hänsyn till principer om lagkonflikter.

Din användning av denna webbplats bekräftar ditt godkännande av dessa villkor. Om du har några frågor gällande detta rättsliga meddelande, vänligen kontakta oss.

Köpalternativ och Avbokningspolicy

Vi på FoFill AB strävar efter att göra din shoppingupplevelse så flexibel och bekymmersfri som möjligt. Nedan finner du information om våra köpalternativ samt vår policy för avbokning.

Köpalternativ
Vi erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ för att möta dina behov:

Kredit-/Bankkort: Vi accepterar de flesta stora kredit- och bankkort.
Direktbetalning via Bank: Gör en direktöverföring från din bank.
Faktura: Handla nu och betala senare med en faktura som skickas till din e-post.
Delbetalning: Sprid kostnaden över flera månader (tillgänglighet kan variera beroende på belopp och kreditkontroll).
E-plånbok: Använd populära e-plånböcker för snabba och säkra transaktioner.

Alla transaktioner är skyddade med avancerad kryptering för att säkerställa din säkerhet och integritet.

Avbokningspolicy
Vi förstår att planer kan ändras. Här är vad du behöver veta om att avboka en beställning:

Avbokning innan leverans: Du kan avboka din beställning kostnadsfritt innan den har skickats från vårt lager. Kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt för att meddela om avbokningen.
Avbokning efter leverans: Om din beställning redan har skickats kan du fortfarande välja att returnera produkten efter att du har mottagit den, i enlighet med vår returpolicy. Observera att du kan behöva stå för returfraktkostnaden. Anpassade eller specialbeställda varor: Observera att anpassade produkter eller specialbeställningar inte kan avbokas efter att produktion eller anpassning har påbörjats.
Återbetalningar: Återbetalningar utförs med samma betalningsmetod som användes vid köpet. Återbetalningstiden kan variera beroende på betalningsmetod och bank.

Kontakt för Avbokningar
Om du behöver avboka en beställning eller har frågor om vår avbokningspolicy, vänligen kontakta vår kundtjänst:

Telefon: 010-750 07 90
E-post: info@fofill.se

Vi är här för att hjälpa till och ser till att processen är så smidig som möjlig för dig. Tack för att du väljer FoFill AB.

Cockiepolicy

Vad är cookies?
Som det är vanligt med nästan alla professionella webbplatser använder denna webbplats cookies, som är små filer som laddas ner till din dator, för att förbättra din upplevelse. Den här sidan beskriver vilken information de samlar in, hur vi använder den och varför vi ibland behöver lagra dessa cookies. Vi kommer också att dela hur du kan förhindra att dessa cookies lagras, men detta kan nedgradera eller "bryta" vissa delar av webbplatsens funktionalitet.

Hur vi använder cookies
Vi använder cookies av en mängd olika skäl som beskrivsnedan. Tyvärr finns det i de flesta fall inga bransch standard alternativ för att inaktivera cookies utan att helt inaktivera funktionaliteten och
funktionerna som de lägger till på denna webbplats. Det rekommenderas att du lämnar på alla cookies om du inte är säker på om du behöver dem eller inte ifall de används för att tillhandahålla en tjänst som du använder.

Inaktivera cookies
Du kan förhindra inställningen av cookies genom att justera inställningarna i din webbläsare (se webbläsarens hjälp för hur du gör detta).Var medveten om att inaktivering av cookies kommer att påverka funktionen hos denna och många andra webbplatser som du besöker. Inaktivering av cookies kommer vanligtvis att leda till att vissa funktioner på denna webbplats inaktiveras. Därför rekommenderas det att du inte inaktiverar cookies.

Cookies vi sätter
- Webbplatspreferenscookies
För att ge dig en fantastisk upplevelse på den här sidan tillhandahåller vi funktionaliteten för att ställa in dina preferenser för hur den här sidan körs när du använder den. För att komma ihåg dina preferenser måste vi ställa in cookies så att denna information kan anropas när du interagerar med en sida som påverkas av dina preferenser.

- Tredjepartscookies
I vissa speciella fall använder vi även cookies från pålitliga tredje parter. Följande avsnitt beskriver vilka tredjepartscookies du kan stöta på via denna webbplats.

Den här webbplatsen använder Google Analytics som är en av de mest utbredda och pålitliga analyslösningarna på webben för att hjälpa oss att förstå hur du använder webbplatsen och hur vi kan förbättra din upplevelse. Dessa cookies kan spåra saker som hur länge du spenderar på webbplatsen och de sidor du besöker så att vi kan fortsätta att producera engagerande innehåll. För mer information om Google Analytics-cookies, se den officiella Google Analytics-sidan.

- Tredjepartsanalyser
används för att spåra och mäta användningen av denna webbplats så att vi kan fortsätta att producera engagerande innehåll. Dessa cookies kan spåra saker som hur länge du spenderar på webbplatsen eller sidor du besöker, vilket hjälper oss att förstå hur vi kan förbättra webbplatsen åt dig.

Då och då testar vi nya funktioner och gör subtila ändringar i sättet som webbplatsen levereras på. När vi fortfarande testar nya funktioner kan dessa cookies användas för att säkerställa att du får en konsekvent upplevelse när du är på webbplatsen samtidigt som vi ser till att vi förstår vilka optimeringar våra användare uppskattar mest.

När vi säljer produkter är det viktigt för oss att förstå statistik om hur många av besökarna på vår sida som faktiskt gör ett köp och som sådan är det den typ av data som dessa cookies kommer att spåra. Detta är viktigt för dig eftersom det betyder att vi kan göra affärsförutsägelser exakt som gör att vi kan övervaka våra annonserings-och produktkostnader för att säkerställa bästa möjliga pris.

Google AdSense-tjänsten som vi använder för att visa reklam använder en DoubleClick-cookie för att visa mer relevanta annonser på webben och begränsa antalet gånger som en viss annons visas för dig. Mer information om Google AdSense finns i de officiella vanliga frågorna om sekretess för Google AdSense.

Flera partners annonserar å våra vägnar och affiliate tracking cookies tillåter oss helt enkelt att se om våra kunder har kommit till webbplatsen via någon av våra partners webbplatser så att vi kan kreditera dem på lämpligt sätt och i tillämpliga fall tillåta våra affiliate partners att tillhandahålla eventuell bonus som de kan tillhandahålla dig för att göra ett köp.

Vi använder även knappar och/eller plugins för sociala medier på denna sida som låter dig ansluta till ditt sociala nätverk på olika sätt. För att dessa ska fungera följande sociala medier inklusive; Instagram, Meta, TikTok och youtube kommer att sätta cookies via vår webbplats som kan användas för att förbättra din profil på deras webbplats eller bidra till de uppgifter de har för olika ändamål som beskrivs i deras respektive integritet politik.