FAQ

Micro Meals

Vanliga frågor angående FoFill Micro Meals

Du kan köpa våra produkter direkt via vår hemsida här eller så hittar du våra produkter hos någon av våra återförsäljare som du hittar här.

Vi levererar Micro Meals över hela världen och då hela Sverige. Så oavsett var du bor så kan du avnjuta våra nyttiga och goda grötar!

FoFills proteinberikade gröt passar alla som vill unna sig en nyttig och proteinrik frukost eller mellanmål - helt utan tillsatt socker.
Gröten passar utmärkt för varje tillfälle då du vill ge dina smaklökar en riktig belöning. De lämpar sig extra bra i samband med träning då de är berikade med protein. 

Fysisk aktivitet ökar proteinomsättningen i musklerna. Hård träning leder till att nedbrytningen av muskler ökar och musklerna på grund av detta behöver ”repareras”. Därför är det viktigt att få i sig protein när man tränar.

En del av våra råvaror i gröten innehåller naturliga sockerarter men vi har inte tillsatt något socker i produkterna. Därav är produkterna ''utan tillsatt socker''.

Havregrynsgröt är både gott och nyttigt. Att havregryn har så många hälsofördelar beror främst på det fiberrika innehållet i havre. Fiber är nämligen bland det bästa du kan ge din mage och kropp. Varje fibersort bidrar med fantastiska hälsoegenskaper som gör gott både för din mage och för din hälsa generellt. Dessutom innehåller alla våra fantastiskt goda havregrynsgrötar hela 21g protein!

Vår gröt produceras i Göteborg, Sverige.

Beställningar via oss

Vanliga frågor angående beställning via vår hemsida

När du har lagt en beställning hos oss och vi har skickat din order, kommer du få ett e-mail med en spårningslänk.

Har du fått produkter som har gått sönder under transporten har du självklart rätt till retur. Klicka här för att gå vidare.

För att få leveransen kostnadsfri behöver man köpa för mer än 599kr.

Om en produkt saknas i din beställning, kontakta oss på info@fofill.se och inkludera följande information:

* En kort beskrivning av ditt ärende 

* Beställningsnummer 

* Kundnamn

OBS! Micro Meals och Meals levereras på olika datum. Så har du beställt båda men enbart fått produkter från ena kategorin så lär de andra produkterna komma inom kort. Läs mer här.

Vi levererar Micro Meals (gröt) till hela världen men Meals (matlådorna) till vissa städer. Har du både Micro Meals och Meals i din kundvagn men bor i en stad dit vi inte levererar Meals så blockas din order.

Testa att ta bort Meals från din kundvagn och gå vidare med enbart Micro Meals.