Betala enkelt med Klarna eller Swish

Vanliga frågor om partnerskap

Vi hoppas att denna FAQ ger dig en bättre förståelse för vad det innebär att vara en ambassadör för FoFill. Har du fler frågor? Tveka inte att kontakta oss. Välkommen till FoFill-familjen!

Hur blir jag en ambassadör för FoFill?

För att bli en ambassadör, fyll i ansökningsformuläret nedanför. Berätta lite om dig själv, dina sociala medier-kanaler och varför du vill representera FoFill. Vi kommer att granska din ansökan och kontakta dig med nästa steg.

Hur bestäms arvodet för ambassadörer?

Arvodet för varje ambassadör bestäms individuellt och är resultatet av en gemensam överenskommelse mellan ambassadören och FoFill. Vi tar hänsyn till flera faktorer, inklusive följarbasens storlek, engagemangsnivå, och den potentiella inverkan av samarbetet. Vårt mål är att säkerställa en rättvis och motiverande ersättningsstruktur som reflekterar värdet av det arbete och den påverkan varje ambassadör bidrar med till vårt varumärke och bolagsstorlek.

Vilka förmåner får jag som ambassadör?

Som ambassadör för FoFill får du unika förmåner, bland annat tidig tillgång till våra nyaste produkter, vilket ger dig en försmak av det senaste vi har att erbjuda. Du kommer även att ha möjligheten att engagera dig i specialsamarbeten, inklusive exklusiva inbjudningar till evenemang där du kan visa upp din koppling till FoFill, utvidga ditt nätverk och stärka din profil.

Är det krav på att ha ett visst antal följare?

Nej, vi värdesätter kvalitet framför kvantitet. Det viktigaste är att du har en engagerad följarbas och delar våra värderingar. Vi välkomnar ambassadörer i alla storlekar, från lite mindre följarskara till de med en stor följarskara.

Hur ofta behöver jag posta om FoFill?

Vi uppskattar regelbundenhet men förstår att kreativitet tar tid. Kvaliteten på innehållet viktigare än frekvensen av inlägg. Hur många inlägg du ska posta och skicka till oss kommer vi överens individuellt.

Hur spårar ni mina försäljningar?

För närvarande spårar vi inte försäljningen för alla våra ambassadörer. När rabattkoder används kan vi dock välja att följa upp och mäta försäljningseffekterna. I framtiden planerar vi att eventuellt tillhandahålla affiliate-länkar till alla våra ambassadörer för FoFill.

Kan jag föreslå produktidéer eller feedback till FoFill?

Absolut! Vi uppskattar feedback och idéer från våra ambassadörer. Ditt engagemang ger oss värdefull insikt som hjälper oss att förbättra och utveckla våra produkter och erbjudanden.

Vad händer om jag inte uppfyller mina ambassadörsförpliktelser?

Vi förstår att livet kan vara oförutsägbart. Om du känner att du inte kan uppfylla dina förpliktelser, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi är här för att stötta dig och kan tillsammans hitta en lösning.

Hur länge varar mitt ambassadörskap?

Längden på ambassadörsuppdraget är individuellt. Detta är något vi kommer överens om tillsammans och fastställer en period och längd som passar oss båda.

Gör din intresseanmälan här i

Ansökningsformuläret

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Vi ser fram emot att höra från dig och att ha dig ombord hos FoFill!