Fri frakt över 599kr

VÅR STORY

Från tröttsamma gymdagar till mättande glädje - så föddes FoFill!

Året
2018 markerade början på vår resa med FoFill. Vi delade frustrationen
över det ständiga behovet av att förbereda måltider och den tidskrävande
planeringen av hälsosam mat. Ofta fick vi nöja oss med mindre nyttiga
alternativ när tiden eller energin inte räckte till. Denna ständiga kamp
ledde oss till en enkel insikt: det måste finnas ett bättre sätt. Så
föddes FoFill ur önskan att göra hälsosam mat både lättillgänglig och
läcker för alla.

Vi på FoFill tror på att göra hälsosamt ätande
till en njutning, inte en uppoffring. Vår passion och strävan efter att
göra din vardag enklare och smakligare är oändlig. Upptäck matglädje
utan kompromisser med FoFill - där god smak möter näringsrik enkelhet!

Våra grundvärderingar

Trygghet med FoFill

Våra kärnprinciper är spegeln av vårt engagemang för att uppnå excellens, främja hälsa och inspirera till kreativitet. Dessa grundläggande värderingar genomsyrar varje aspekt av vad vi på FoFill gör, från utvecklingen av våra produkter till vår webbplats och kundservice.

Innovation och kreativitet

Passion för kvalité

Fokus på din hälsa

Vi vill erbjuda och göra hälsosamma livsmedel lättillgängligt

Vi på FoFill kan garantera att vi varje dag gör vårt bästa för att erbjuda livsmedel utav högsta kvalité och att vi finns med dig hela vägen in i mål .

— Team FoFill

2

Vår historia

2018

FoFills ursprung från idé till AB

Under sommaren 2017, mitt i en sträng lågkaloridiet, insåg FoFills grundare bristen på tillgängliga måltider som var både proteinrika och kalorisnåla. Deras frustration över den begränsade marknaden inspirerade dem att utveckla en lösning: hälsosamma, färska färdigrätter som inte kompromissade med smak eller kvalitet. Denna vision blev snart verklighet; våren 2018 grundades FoFill AB. Med ett starkt fokus på innovation och kvalitet, arbetade de mot målet att erbjuda välsmakande, näringsrika måltider, vilket lade grunden för FoFills framgång.

2019

Lansering och Nordic Wellness

Efter att FoFill AB bildades ägnade teamet tiden fram till hösten 2019 åt att noggrant finjustera sina produkter. De ville vara helt säkra på att deras erbjudande höll högsta möjliga standard innan det introducerades på marknaden. I slutet av 2019 var det dags: FoFill lanserade sina första hälsosamma färska färdigrätter, med Nordic
Wellness som deras första stora kund. Lanseringen blev en omedelbar framgång, och marknadens respons var överväldigande positiv. Detta blev startskottet för FoFills resa, en period där företagets engagemang för kvalitet och nyskapande inte bara blev uppmärksammat utan djupt uppskattat av kunderna.

2020

Lansering av Proteingröt och E-handel

2020 släppte FoFill Proteingröt, alias Micro Meals, med 30% protein, utan socker, rikt på fibrer och kalorisnålt, som blev en hit bland hälsomedvetna. Mitt i pandemin, satsade FoFill på e-handel, vilket säkrade tillgången på deras näringsrika produkter under svåra tider.
Året markerade inte bara framgången för Proteingröt utan också FoFills anpassningsförmåga och engagemang för kundernas hälsa och välbefinnande.

2021

Expansion till DVH

2021 utmärkte sig som ett utvecklingsår för FoFill, där företaget parallellt med sin satsning på e-handel, återfokuserade på B2B och dagligvaruhandeln. Idag är FoFill tillgängligt på Stockfiller och i många dagligvaruhandelsbutiker.

2022

SampeV2 x FoFill

FoFill har nöjet att meddela ett spännande framsteg i vår fortsatta expansion: SampeV2, en av Sveriges mest framstående YouTubers och
träningsprofiler, har gått in som delägare i företaget. Detta partnerskap markerar en signifikant milstolpe i vår strävan att bredda vår räckvidd och introducera FoFills högkvalitativa erbjudanden och produkter till en bredare publik. SampeV2:s djupa förankring i tränings- och hälsocommunityn, kombinerat med hans omfattande följarskara, ger oss en unik möjlighet att engagera och inspirera ännu fler människor att prioritera sin hälsa och välbefinnande med FoFill.

2023

Grunden är satt och målet är fortsatt utveckling

FoFill har etablerat sig som en stark aktör på marknaden med en robust hemsida, ett brett nätverk av återförsäljare, och två produkter som har vunnit kundernas hjärtan. Företagets nästa steg är att vidareutveckla sitt sortiment med nya, innovativa produkter och att expandera sin kundbas.

Våra Partners

Du hittar våra kvalitets livsmedel hos dessa välkända återförsäljare