FAQ

FRÅGOR OM FOFILL

Vanliga frågor angående FoFills produkter och tjänster

Du kan köpa våra produkter direkt via vår hemsida här eller så hittar du våra produkter hos våra återförsäljare som du hittar här.

Du kan köpa våra produkter direkt via vår hemsida här eller så hittar du våra produkter hos våra återförsäljare som du hittar här.

Vi levererar våra proteingrötar över hela världen och Sverige. Så oavsett var du bor så kan du avnjuta våra nyttiga och goda grötar!

Vi levererar för tillfället till Stockholm, Göteborg och Malmö inklusive alla närliggande områden för städerna. Undrar du om vi levererar till just din stad? Kolla upp exakt var vi levererar HÄR.

FoFills produkter passar alla som vill unna sig en nyttig och proteinrik måltid - helt utan tillsatt socker.
Våra produkter passar utmärkt för varje tillfälle då du vill ge dina smaklökar en riktig belöning. De lämpar sig extra bra i samband med träning då de är berikade med protein och andra nyttigheter.

Fysisk aktivitet ökar proteinomsättningen i musklerna. Hård träning leder till att nedbrytningen av muskler ökar och musklerna på grund av detta behöver ”repareras”. Därför är det viktigt att få i sig protein när man tränar.

En del av våra råvaror innehåller naturliga sockerarter men vi har inte tillsatt något socker i produkterna. Därav är produkterna ''utan tillsatt socker''.

Havregrynsgröt är både gott och nyttigt. Att havregryn har så många hälsofördelar beror främst på det fiberrika innehållet i havre. Fiber är nämligen bland det bästa du kan ge din mage och kropp. Varje fibersort bidrar med fantastiska hälsoegenskaper som gör gott både för din mage och för din hälsa generellt. Dessutom innehåller alla våra fantastiskt goda havregrynsgrötar hela 21g protein!

Vår gröt produceras i Göteborg, Sverige.

Vår pizza produceras i Hällefors, Sverige.

Ja, det kan du! Genom att prenumerera på våra produkter så blir det ännu enklare att äta bra och uppnå dina mål. I vår butik kan du välja ''prenumerera'' inne på produktsidan.

FRÅGOR OM BESTÄLLNINGAR

Vanliga frågor angående beställning via vår hemsida

När du har lagt en beställning hos oss och vi har skickat din order, kommer du få ett e-mail eller ett SMS med en spårningslänk.

Har du fått produkter som har gått sönder under transporten har du självklart rätt till retur. Klicka här för att gå vidare.

Våra proteingrötar och proteinpizzor har olika leveranser. Vi erbjuder fri frakt för båda sortimenten för beställningar över 599kr.

Om en produkt saknas i din beställning, kontakta oss på info@fofill.se och inkludera följande information:

* En kort beskrivning av ditt ärende 

* Beställningsnummer 

* Kundnamn

OBS! Protein-grötarna och -pizzorna levereras på olika datum och leveranser. Så har du beställt båda men enbart fått produkter från ena segmentet så lär de andra produkterna komma inom kort. Läs mer här.

Vi levererar proteingrötarna till hela Sverige och världen. Protein-pizzorna levereras hem till din dörr via Gordon, idag levererar vi till majoriteten av städerna i mellersta och södra Sverige men tyvärr inte hela. Se vilka postnummer vi levererar till under ''vilka städer levererar ni protein-pizzorna till?''.

Har du både protein-gröt och -pizza i din kundvagn men bor i en stad dit vi inte levererar pizzorna så blockeras din order.

Testa att ta bort pizzorna från din kundvagn och gå vidare med enbart grötarna.

Våra Pan Pizzor levereras till Stockholm, Göteborg och Malmö. Se alla områden HÄR.

Om du har både proteinpizza och proteingröt i kundvagnen och ska checka ut så kommer frakterna slås samman till en fraktkostnad "Leverans". Denna kostnad är både för hemleveransen med pizzan och paketet med gröt
som skickas till ditt ombud. När du har båda produkterna i varukorgen så kommer ett datum för hemleverans automatiskt väljas åt dig. Information om vilket datum och tid som valts får du i bekräftelsemejlet som
skickas till din e-post efter ditt köp. Om datumet och tiden som valts inte passar för dig så kan du ändra det enkelt genom att kontakta Gordon Deliery och be om ett nytt datum/tid. Du kontaktar dom HÄR.