SAMPE VÄLKOMMNAR

Sveriges främsta proteinpizza

PROTEINPIZZA

PROTEINRIK | UTAN TILLSATT SOCKER | bakad i sverige

PROTEINGRÖT

30% PROTEIN | FIBERRIK | UTAN SOCKER | RIKTIG FRUKT OCH BÄR

HÄLSOSAMMA LIVSMEDEL

est. 2018

PROTEINPIZZA

ORIGINAL - HAM AND CHEESE

Rökig svensk skinka, högkvalitativ ost, sockerfri tomatsås och en proteinrik pizzadeg. En klassisk pizza som både är god och hälsosam.

KÖP NU

SPICY KEBAB - KEBAB AND PEPERONCINI

Kryddigt kebabkött, högkvalitativ ost, sockerfri tomatsås, feferoni, rödlök och en proteinrik pizzadeg. En smakexplosion utan motstycke.

KÖP NU

BBQ CHICKEN - CHICKEN AND BELL PEPPERS

Saftig svensk kycklingfilé, kvalitativ ost, tomat sås utan socker, paprika, BBQ krydda och en proteinrik pizzadeg. Tacka oss senare.

KÖP NU

VAD SOM GÖR VÅR PROTEINPIZZA UNIK

PROTEINGRÖT

BLUEBERRY PIE CINNAMON

Blueberry pie Cinnamon en läcker och hälsosam frukost som ger långvarig energi och antioxidanter för din hälsa. Din nya favoritfrukost!

KÖP NU

APPLE PIE CINNAMON

Upptäck vår sensationella Apple Pie med kanel - en himmelsk och hälsosam frukostupplevelse. Få långvarig energi, massor av protein och fibrer. Den perfekta starten på dagen.

KÖP NU

STRAWBERRY VANILLADREAM

Utforska vår sommriga Strawberry VanillaDream - en magisk och hälsosam fest för dina smaklökar. Med långvarig energi och antioxidanter blir det din nya favoritfrukost och mellanmål!

KÖP NU

CHOCOLATE TOFFEECORE

Upplev vår Chocolalte Toffeecore. En gröt rik på protein, sockerfri och full av nyttigheter. Dessutom berikad med äkta kokos och dadlar.

KÖP NU

VAD SOM GÖR VÅR PROTEINGRÖT UNIK

OM OSS

VISIONEN MED FOFILL

LÄS MER