Betala enkelt med Klarna eller Swish

FAQs

VÅR STORY

Från tröttsamma gymdagar till mättande glädje - så föddes FoFill!

Året
2018 markerade början på vår resa med FoFill. Vi delade frustrationen
över det ständiga behovet av att förbereda måltider och den tidskrävande
planeringen av hälsosam mat. Ofta fick vi nöja oss med mindre nyttiga
alternativ när tiden eller energin inte räckte till. Denna ständiga kamp
ledde oss till en enkel insikt: det måste finnas ett bättre sätt. Så
föddes FoFill ur önskan att göra hälsosam mat både lättillgänglig och
läcker för alla.

Vi på FoFill tror på att göra hälsosamt ätande
till en njutning, inte en uppoffring. Vår passion och strävan efter att
göra din vardag enklare och smakligare är oändlig. Upptäck matglädje
utan kompromisser med FoFill - där god smak möter näringsrik enkelhet!

Våra grundvärderingar

Trygghet med FoFill

Våra kärnprinciper återspeglar vårt åtagande att sträva efter excellens, främja innovation och kreativitet samt skapa en miljö av respekt och inkludering både inom vårt team och gentemot våra uppskattade kunder.

Innovation och kreativitet

Passion för kvalité

Fokus på din hälsa

Vi vill erbjuda och göra hälsosamma livsmedel lättillgängligt

Som delägare på FoFill kan jag garantera att vi varje dag gör vårt bästa för att erbjuda livsmedel utav högsta kvalité och att vi finns med dig hela vägen in i mål.

— Samuel Strongegger, SampeV2

Från vision till verklighet

2018

FoFills ursprung

Allt började sommaren 2017 när vi båda gick på en lågkaloridiet. Vi mealpreppade varje söndag för kommande vecka, föråt oss på salladsbaren och försökte hitta andra vettiga matalternativ utan resultat. Våra krav på maten var att den skulle vara
proteinrik men samtidigt kalorisnål, och
vi insåg snart att de alternativ som fanns
på marknaden hade stora brister. Det var
här som idén om träningsinriktade, färska
färdigrätter föddes – vi ville bevisa att
det faktiskt går att göra proteinrika och
kalorisnåla rätter av hög kvalitet.
När konceptet var på plats började vi
jobba med att ta fram en produkt som
skulle matcha vår vision och lägga
grunden för företaget.

2019

Lansering

Under det första till tredje kvartalet av 2019 ägnade vi oss åt att finslipa de sista detaljerna av vår produkt för att säkerställa att den var värdig att lanseras på marknaden. I det fjärde kvartalet 2019 lanserades vår första produkt, nämligen hälsosamma färska färdigrätter, och vår största kund blev Nordic Wellness. Produkterna mottogs mycket väl och med stor entusiasm från marknaden. Det markerade början på en framgångsrik resa där vår dedikation till kvalitet och innovation blev tydligt uppskattad.

2020

Proteingröt

Vi fortsatte att växa och expandera vårt sortiment av färska färdigrätter med ett särskilt fokus på Nordic Wellness och andra gymkedjor. Mot slutet av det första kvartalet drabbades vi alla av en pandemi. Under denna period var vi tvungna att omvärdera och öka vår inriktning på e-handel. För att smidigt hantera logistik och hållbarhetsaspekterna som följer med e-handel utvecklade vi en helt ny produkt.

Genom att undersöka vad som kunde hjälpa människor att uppnå sina träningsmål och identifiera vilken måltid under dagen som var underrepresenterad, blev valet självklart – frukost. Vi analyserade den vanligaste fitnessfrukosten idag, som oftast inkluderar havregrynsgröt, proteinpulver och toppat med frukt och bär. Denna insikt ledde till utvecklingen av vår nya produkt, FoFill proteingröt.

2021

Heading

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

2022

SampeV2

FoFill har nyligen nått en betydande milstolpe och planerar att expandera efter den utmanande perioden med pandemin. Sedan FoFills början har grundarna haft en nära och ömsesidigt uppskattad relation med SampeV2, som fann produkterna som företaget producerade mycket tilltalande. Efter en noggrann övervägning beslutade FoFill och Samuel att fördjupa sitt samarbete genom att låta Samuel bli delägare i FoFill.

I dagens verksamhet fungerar Samuel som det ansikte utåt för FoFill och är aktivt engagerad i företaget. Hans partnerskap med FoFill har inte bara förstärkt banden mellan företagen utan har också bidragit till att stärka och diversifiera FoFills ledningsteam. Samuels engagemang och expertis har blivit en betydande tillgång för FoFill och kommer sannolikt att spela en nyckelroll i den planerade expansionen efter pandemin. Detta partnerskap markerar en framgångsrik integration av kompetenser och en fortsatt strävan efter tillväxt och utveckling för FoFill.

2023

Sverige första proteinpizza

FoFill lanserar Sveriges första, godaste och hälsosammaste proteinpizza. Denna pizza blev snabbt en kundfavorit.